Consultanta

servicii-consultanta

Produsele CES sunt la fel de diverse ca şi cerințele clienților noștri. Pentru noi, dorințele utilizatorilor sunt întotdeauna in centrul atenţiei.

Multe din produsele noastre pot fi combinate astfel încât să fie uşor de folosit şi totdată să ofere o soluţie multifuncţională. De exemplu, un client poate utiliza una dintre soluţiile noastre de acces control electronic pentru a înregistra prezența angajaților, combinat cu una din soluţiile mecanice de închidere pentru a limita accesul in anumite spaţii.

Proiectare – Productie

servicii-proiectare-productie

Sistemul nostru de continuă dezvoltare este conceput pentru a veni cu soluţii inovatoare pentru clienţii noştrii. Un factor esenţial în acest sens îl reprezintă înalta tehnologie de care dispunem. Cu strategii de dezvoltare eficiente am scurtat timpii de livrare astfel încât clienţii noştrii sa fie in siguranţă.

La fel de important ca şi calitatea materialelor sunt şi serviciile pe care le oferim. Acestea cuprind întregul lanţ de la consultanţă, livrarea comenzilor, şi serviciile post vânzare. Obiectivul nostru este de a oferii fiecărui client soluţia ideală pentru cerinţele sale.

Securitatea – o chestiune de precizie

servicii-securitate

Securitatea este ţelul nostru. De mai bine de 170 de ani am protejat bunurile si intimitatea clienţilor nostrii. Deceniile de experienţă se reflectă în calitatea produselor furnizate precum şi precizia inginerească. Echipamentele de ultimă generaţie şi cunoştinţele experţilor noştrii sunt doar câteva aspecte când vine vorba de viitoarele nevoi ale pieţei. Soluţiile personalizate sunt esenţiale pentru a înţelege conceptul de securitate. Fiecare produs fabricat de grupul CES este unic. Procesele mecanice dintr-un cilindru de închidere nu lasă loc pentru erori.

Rezultatul eforturilor noastre: funcţionalitate şi fiabilitate pentru zeci de ani.

Montaj propriu

servicii-montaj-propriu

Oferim posibilitatea anumitor parteneri de a avea în stoc chei blank, atât convenţionale cât şi reversibile, ambele variante în profile patentate.

Totodată, ca şi partener autorizat CES veti avea posibilitatea să copiati chei, să multiplicaţi cilindrii, chir şi să montaţi sisteme de închidere.

În plus, cheile şi carcasele pot fi personalizate cu propriul logo.